pHformula

beauty solution sælger pHformulas produkter i klinikken

Alle pHformulas produkter har et meget højt indhold af aktive ingredienser og må derfor ikke sælges online, men kun via klinikken. Du er velkommen til at komme forbi i klinikkens åbningstid.

Er du løbet tør for pHformula, eller ønsker du at prøve et nyt produkt, så skriv eller ring til mig, så finder vi en løsning.

pHformula – et sted mellem kosmetik og lægemidler

pHformulas hudplejeprodukter befinder sig et sted mellem kosmetik og lægemidler. De tilhører en ny generation af produkter, som går under betegnelsen pharmacosmeceutical, og som er baseret på principperne bag regenerativ medicin. Kort sagt erstatter produkterne din huds inaktive celler med nye, så din hud stimuleres til at regenerere sig selv.

Produkterne fokuserer på forskellige hudtilstande som tidlig ældning, sensitiv/rosacea, acne og hyperpigmenteret hud og tilbyder markedets mest forebyggende, genoprettende og omfattende receptfri hudpleje. Beauty solution fører flere af pHformulas produkter end dem, der er vist her på siden.  

Vil du prøve det på egen hud, kan du booke tid til en af beauty solutions ansigtsbehandlinger med pHformulas produkter.

Er du i tvivl om, hvilket produkt eller hvilken behandling der passer til dig, så kan du booke en hudscanning.

phformula 100ml POST recovery

P.O.S.T. recovery cream

Anbefales til alle hudtyper. En rig creme, der blødgør og fugter. Den lindrer tør hud og understøtter hudens egne antiinflammatoriske og antioxidative egenskaber.

phformula 30ml ACTIVE formula

A.C.T.I.V.E formula serum

ACTIVE-formlen hjælper din hud med at tage kampen op mod hudlidelser som fx acne og aldringstegn som fx rynker og hyperpigmentering.
phformula 30ml AGE recovery

A.G.E Recovery serum

I AGE recovery arbejder en unik sammensætning af aktive ingredienser sammen om at reparere og forebygge fine linjer og rynker og fremme hudens egen antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber.

phformula 75ml POWER essence tonic

P.O.W.E.R. essence tonic

POWER essence tonic får din hud til at føles fast, hydreret og forfrisket. Den fugter, nærer og forbedre hudens struktur og udstråling. 

phformula 100ml GEL cleanse

G.E.L cleanser

En blid, sæbefri rensegel, der fjerner urenheder uden at forstyrre hudens naturlige fugtighedsbalance og efterlader huden frisk og ren. 

phformula 100ml EXFO cleanse

E.X.F.O cleanser

En blid rensende cleanser, som effektivt fjerner makeup og urenheder. Anbefales til alle hudtyper. Fås i 100 ml og 200 ml.

phformula AC recovery

A.C. recovery serum

A.C Recovery er en aktiv serum, der virker mod acne og hudskader efter acne. Serummen fremmer hudens evne til at udskifte ødelagte celler og producere nye. 

phformula AC recovery

C.R. recovery serum

Styrker hudens naturlige forsvar ved følsom hud som hud præget af kronisk rødme og rosacea. Fremmer hudens antioxidante og antiinflammatoriske egenskaber. 
phformula 30ml MELA recovery

M.E.L.A recovery serum

M.E.L.A Recovery fremmer hudens egen evne til at reparere, fjerne og forebygge uønsket pigmentering og ujævn hudfarve efter hudsygdomme, hormonelle forstyrrelser eller solskader. 
phformula 50ml NECK recovery

N.E.C.K recovery

NECK recovery  får din hud på hals og décolleté til at arbejde, så den bliver glattere og fastere. 
phformula 50ml UV protect SPf 50+

U.V. protect SPF 30+ eller 50+

En bredspektret UVA/UVB solbeskyttelse, der forebygger skader på huden og efterlader huden godt hydreret og med en mat finish. Anbefales til alle hudtyper. Fås både som fakto 30+ og faktor 50+.

phformula 50ml CC cream_light

C.C. cream SPF 30+

Den multifunktionelle farvede CC-creme udligner hudens ujævnheder, indeholder solfiltre mod UVA og UVB-stråler. Fås i tre farver; light, medium eller dark. Anbefales til alle hudtyper.

phformula 20ml airless vita A cream

VITA A cream

VITA A indeholder ren retinol, som stimulerer huden til at danne nye celler. Det er en 24 timers et avanceret behandlingsprodukt til aldrende hud, der mindsker ​​fine linjer, rynker og alderspletter.
phformula 20ml airless vita B3 cream

VITA B3 cream

VITA B3-vitamin forebygger og behandler tegn på rødme, pigmentforandringer og hudens aldringstegn. Cremen fugter i 24 timer.
phformula 20ml airless vita C cream

VITA C cream

VITA C-cremen indeholder c-vitamin, der forebygger og behandler tegn på ældning i 24 timer. Den er også effektiv mod pigmentforandring. Anbefales til alle hudtyper.
phformula 50ml VITA A mask

VITA A rejuvenating face mask

En intensiv cremet maske, der er beriget med mikroindkapslet retinol, og som med det samme strammer huden op og glatter aldringstegn ud.

phformula 50ml VITA B3 mask

VITA B3 vibrance boost mask

Den cremede maske beroliger, fugter sensitiv hud og reducerer rødme ved fx rosacea.

phformula 50ml VITA C mask

VITA C brightning Overnight Mask

En maske, der gør sit mirakelarbejde i løbet af natten.  Den gør den trætte hud til frisk hud. Anbefales til alle hudtyper.

phformula 30ml HYDRA serum ny

H.Y.D.R.A Concentrated Serum

Det koncentrerede, korrigerende HYDRA-serum fugter intensivt hudens dybeste overfladelag. Velegnet til sensitiv hud.

phformula 30ml VITA C serum ny

VITA C Corrective Serum

VITA C booster i dybden med c-vitaminer og forebygger dehydrering og reducerer fine linjer og rynker.

phformula mela serum dropper ny

M.E.L.A Corrective Serum

MELA er en korrigerende serum, der udjævner huden og reducerer hyperpigmentering. 

 

phformula 50ml sos rescue cream_tube ny 2

S.O.S rescue cream

En nærende creme til tør hud eller meget sensitiv hud. Glycofilm – en naturlig polysaccharide danner en beskyttende hinde, som tillader huden at ånde, mens den beskytter mode vind og vejr. Hyaluronsyre hjælper huden med at holde på fugten, vitamin E genoplever tør og stresset hud og urea heler og fugter huden.

phformula 50ml sos repair cream_tube

S.O.S. repair cream

SOS Repair Cream er en reparerende cream til en ekstremt tør og sensitiv hud. Cremen fugter huden og hjælper den samtidig med at holde på fugten. Velegnet til alle hudtyper. 

phformula 50ml SPOT ON moisture balance

SPOT ON moisture balance

Denne hurtigt absorberende fugtighedscreme til ung hud efterlader huden  gennemfugtet og mat og er derfor velegnet til fedtet hud, der er genereret af overskydende talg og forstørrede porer.