pHixel nanoneedling resurfacing – pHformula

Kunne din hud godt trænge til foryngelseskur, så er Phformulas pHixel nanoneedling resurfacing en behandling for dig.

Det er en ansigstbehandling, der er kombinerer en mild form for kemisk peeling og en mild form for needling (nanoneedling). Den kemiske peeling – også kaldet resurfacing – består af en AA-solution (Alpha Amino Acid), der sætter gang i en peeling-proces i hudcellerne, mens nanoneedling med små silikonekulge-nåle ‘stamper’ AA-solution ind i huden. Kombinationen af de to typer hudforyngende behandlinger sætter gang i en helingsproces og får huden til at danne nye hudceller og kollagen, som holder huden elastisk og fast.

Kombinationen af de to mildere versioner af hudforyngende behandlinger gør pHixel nanoneedling resurfacing velegnet til alle hudtyper og tilstande. Det gælder også for kronisk rødme, akne, hyperpigmenteret hud og ældet hud.

Om behandlingen:

Behandlingen begynder med en afrensning, hvorefter din hud påføres pHformulas AA-solution. Herefter bruger jeg pHformulas protonpen til at udføre nanoneedling, som ‘stamper’ solution ind i huden. Herefter får du en beroligende og fugtgivende maske på, som du skal ligge med i ca. 10 min, og til sidst afsluttes behandlingen med produkter, der passer til din hud, og som forsegler og beskytter huden.

Behandlingen sætter hudens egen helingsproces i gang, celledelingen fremmes og produktionen af ny kollagen og næringsstoffer bliver øget for at reparere det behandlede område.

Behandlingen har en umiddelbar effekt på din huds glød, udstråling og fasthed. Resultatet er en synlig hudfornyelse.

Behandlingen er effektiv til:

• Rynker og fine linjer
• Ældet hud og slap hud – tab af elasticitet
• Tør og kedelig hud
• Cellestimulation

(60 min) Pris 1095,-