Den modne hud – anti age

Tiden kan ses.  Jo ældre vi bliver, des flere små tegn på, at du lever, finder sig en til rette i din hud. Når overgangsalderen så sætter ind for kvinder, kan det føles som om, der bliver sat turbo på den proces.

 

Når en kvinde kommer i overgangsalderen påvirker det faldende østrogenniveau huden. I årene op til, vil du begynde at mærke forandringerne. Din hud ændrer sig i takt med, at østrogenproduktionen falder, og det påvirker, hvordan din hud føles og ser ud. Under overgangsalderen falder østrogenproduktionen markant. Fra starten af overgangsalderen og 5 år frem falder kollagenproduktionen med ca. 30%, og i de efterfølgende år mister man ca. 2% årligt. Når kollagenniveauet falder, bliver huden mere tør og tynd, og fedtlaget i huden forsvinder.

Derudover vil hudens elastiske fiberkomplekser også falde som konsekvens af at mangle østrogen, og huden mister derfor både sin elasticitet og smidighed og vil generelt føles mere slap. Det gør solskader og rynker mere synlige. Sideløbende med faldet i østrogen bliver det mandlige hormon testosteron mere dominerende, og det kan give fedtet hud og øge risikoen for at få akne.

Når der sker mærkbare ændringer i din krop, så skal du derfor også ændre på, hvordan du plejer din hud.

 

Læs mere om overgangsalder-hud 

 

Er du i tvivl, om hvordan du skal tage dig af din hud, så book en tid hos mig.
Jeg hjælper dig med at finde den rette behandling til din hud.

 

Book tid

 

beauty solutions anti age-behandlinger
målrettet den modne hud

Ansigtsbehandling målrettet den modne hud – anti age. 

“Jeg har gået hos Vicky i 12+ år.  Vicky er vanvittig dygtig. Når jeg ankommer, bruger vi altid et par minutter på at snakke om, hvordan min hud føles og en hurtig hudanalyse. Herefter bliver vi enig om, hvad der er bedst for min hud. Hun lavede microneedling-behandlingen på mig i slutningen af oktober for dybere linjer i panden og fine linjer omkring munden. Nu har jeg kun en lille fin linje i panden fra en stædig dyb ven, men den er bestemt blevet mindre synlig. Behandlingen er aggressiv, men alle pengene værd, og Vicky var med mig hele vejen.” 

Susanne Jensen