EDS microneedling behandling 

Beauty Solution tilbyder den effektive Microneedling eDermastamp-behandling mod smilerynker omkring øjnene og linjer omkring munden – eller blot som en skinboost til hele ansigtet.

eDermastamp stimulerer hudens egen kollagenproduktion. Det foregår ved en hudperforerende microneedling-teknik; under behandlingen laves talrige mikroskopiske huller med en lille tynd nål ved meget høj hastighed.

Det sætter hudens helingsproces i gang, cellerne bliver stimuleret betydeligt til at samarbejde og blodcirkulation bliver øget. Processen gør huden friskere og gløden sundere at se på, og de synlige fine linjer og rynker bliver reduceret.

De efterfølgende 2-4 dage kan huden føles prikkende, tør og varm, og den kan opleves som værende meget ‘tørstig’ ligesom ved en mild solforbrænding.

Det er yderst vigtigt, at man i dagene efter behandlingen bruger den specielle Dermaroller Moisture Hyaluron-maske, som hører med til behandlingen. Den fugter og fremmer helingsprocessen. Det anbefales desuden ikke at dyrke motion i 24 timer efter behandlingen, og der skal påføres solbeskyttelse dagligt – minimum 30 SPF.

eDermastamp er CE-mærket, ISO-certificeret og FDA-godkendt.

eDermastamp anbefales som kurforløb af 2-3 behandlinger med 6-8 ugers interval.

Pris – 2495,-

(Kurforløb af 3 behandlinger: 5.995 kr.)

Behandling af område 1295 kr. 

(Kurforløb af 3 behandlinger: 3.296 kr.) 

eDermastamp ansigtsbehandling beautysolution