EDS microneedling-behandling

 fffrBeauty Solution tilbyder den effektive Microneedling eDermastamp-behandling mod smilerynker omkring øjnene og linjer omkring munden – eller blot som en skinboost til hele ansigtet.

eDermastamp stimulerer hudens egen kollagenproduktion. Det foregår ved en hudperforerende microneedling-teknik; under behandlingen laves talrige mikroskopiske huller med en lille tynd nål ved meget høj hastighed.

Det sætter hudens helingsproces i gang, cellerne bliver stimuleret betydeligt til at samarbejde og blodcirkulation bliver øget. Processen gør huden friskere og gløden sundere at se på, og de synlige fine linjer og rynker bliver reduceret.

De efterfølgende 2-4 dage kan huden føles prikkende, tør og varm, og den kan opleves som værende meget ‘tørstig’ ligesom ved en mild solforbrænding.

Det er yderst vigtigt, at man i dagene efter behandlingen bruger den specielle Dermaroller Moisture Hyaluron-maske, som hører med til behandlingen. Den fugter og fremmer helingsprocessen. Det anbefales desuden ikke at dyrke motion i 24 timer efter behandlingen, og der skal påføres solbeskyttelse dagligt – minimum 30 SPF.

eDermastamp er CE-mærket, ISO-certificeret og FDA-godkendt.

eDermastamp anbefales som kurforløb af 2-3 behandlinger med 6-8 ugers interval.

Pris fra– 1495,-

 

Behandling af område 995 kr. 

eDermastamp ansigtsbehandling beautysolution

Hvordan reagerer huden efter en EDS microneedling-behandling? 

 

Det ved Susanne Jensen, der har gået hos Vicky i 12 år:

Vicky lavede EDS microneedling-behandlingen på mig i slutningen af oktober for dybere linjer i panden og fine linjer om munden. Nu har jeg kun en lille fin linje i panden fra en stædig dyb ven, men den er bestemt blevet mindre synlig. Behandlingen er aggressiv, men alle pengene værd. 

Umiddelbart efter EDS microneedling-behandlingen: Jeg kan se en øjeblikkelig forbedring af mine linjer. Alle linjer, både dybe og fine, er væk. Min hud er rød og varm og føles tør og stram, som jeg Vicky havde informeret mig om og var indstillet på. Ja, ja, jeg ser lidt farlig ud! Om aftenen påfører jeg en Dermaroller-maske, som jeg havde købt af Vicky. Der er altid lidt hyaluronsyre i pakningen, som jeg gemmer og opbevarer i køleskabet.

Dag 1 efter EDS microneedling-behandlingen: Jeg havde glemt, at jeg så lidt farlig ud. Min hud føles ikke varm eller stram mere. Jeg renser forsigtigt hele ansigtet med PH formula-cleanser, påfører lidt hyaluronsyre fra Dermaroller maske-pakningen. PHformula dagcreme med SPF50 og Cicaplast Gel B5 lokalt, morgen og aften. Hudplejerutinen prikker lidt i huden, men det går hurtigt over. 

Dag 2 efter EDS microneedling-behandlingen: Huden er rød og tør, blev varm igen og nu klør områderne – som er en meget normal reaktion. Jeg påfører hyaluronsyre fra behandlingssprøjten og Cicaplast Gel B5 hver 4. time for at holde huden fugtet. Jeg anvender også en Garnier Tissue Mask Moisture Bomb for Dehydrated skin i ca. 30 minutter.

Dag 3 efter EDS microneedling-behandlingen: Huden begynder at skalle og klø MEGET. Vicky fortæller mig på SMS, at tørhed og kløe vil være der et par dage endnu. Jeg bliver ved med at fugte huden hvert 4. time i et par dage. Dog ikke om natten. Vicky var med mig hele vejen på SMS, hvis jeg havde spørgsmål…