Hydrofacial – Aquapeel

Power ansigtsbehandling (5-i-1)

Power hydro-ansigtsbehandling er en avanceret 5-i-en-behandling, der genopbygger huden og efterlader den med en frisk glød uden at irritere. Den renser og peeler huden, mætter den med fugt og beskyttende antioxidanter og aktiverer hudens egen produktion af kollagen, så den fortsætter med at genopbygge sig selv længe efter behandlingen.

Ansigtsbehandlingen er velegnet til bl.a. at gøre fine linjer og rynker mindre synlige og dæmpe udbrud som fx akne. Den egner sig til alle hudtyper og tilstande, men er du alligevel i tvivl, om det er noget for dig, så kan du booke en tid og lade mig vurdere, om din hud vil have gavn af en Power hydro-ansigtsbehandling.

Behandlingen er effektiv til:

• Tør og kedelig hud
• Rynker og fine linjer
• Grove porer og uens hudstruktur
• Tab af fylde i huden
• Akne og ar
• Solskader og pigmentering
• Cellestimulation

Behandlingen består af 5 faser:

1. Hydro-diamantpeeling exfolierer blidt huden, så døde hudceller og urenheder og overskydende fedt bliver fjernet. Diamantpeeling er effektiv mod mindre ar og rynker, forstørrede porrer, solskader, akne-udbrud og talgknopper.

2. Hydro-vandpeeling, som ved hjælp af et blidt vakuumsug renser tilstoppede porer, fjerner akne-bakterier og balancerer hudens egen olieproduktion. Huden får samtidig næring af fugtighedsserum. Tilsammen forebygger det fremtidige udbrud.

3. Blåt LED-lys slår eventuelle akne-bakterier ihjel, mens porerne stadig er åbne og modtagelige.

4. Electroporation mætter din hud med antioxidanter, hyalouronic acid og peptider, som sætter gang i hudens egen kollagenproduktion, så den genopbygger sig selv.

5. Hydro-airbrush slutter behandlingen af ved at presse en cocktail af nærende og stimulerende serummer ind i huden, som efterlades med masser af glød.

(45 min.)

Pris 1095,-