Beauty ansigtsbehandlinger

beauty signatur ansigt

(hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal vælge)

Beauty signature ansigtsbehandling er en målrettet og skræddersyet behandling, der tilpasser hudens behov til dagligdagen udfordringer samt efter årstiderne.

Huden forkæles med masser af massage, pensles med syre målrettet efter hudtypen og bliver gennemfugtet. Behandlingen afsluttes med særligt udvalgte beskyttende produkter.

(speciel maske + 100,-)

(Gua Sha massage + 50,-)

60 min. – 645,-

beauty mesoresurfacing ansigt

(til alle hudtyper)

Er en behandling, der kombinerer microneedling med skin resurfacing, som er det nyeste indenfor syre/peeling behandlinger udviklet af pHformula.

Med microneedling laves der små huller i huden, der stimulerer hudens egne selvreparerende mekanismer, hvorefter huden straks begynder at producere ekstra kollagen. For at øge og forstærke resultatet bruges de små huller, som laves i huden, til at indsluse skin resurfacing-syrer i dybden. Herved begynder en opbygning samt stimulering af huden indefra og ud.

pHformula har et udvalg af skin resurfacing syrer, som udvælges alt efter, hvilket resultat man ønsker. For at undgå fugttab bliver huden afslutningsvis forseglet med fugt. Behandlingen afsluttes med passende beskyttende produkter. M.E.S.O. skin resurfacing anbefales til:

  • fine linier/rynker
  • ar
  • store porer
  • slap hud
  • hyperpigmentering

(Ved første behandling + køb af dermaroller 300,-)

Inklusiv retning af bryn

75 min. – 795,-

beauty resurfacing ansigt

(solskadet/pigmentplettet eller modne hud)

En ansigtsbehandling som er velegnet til solskadet hud med aldrings- og pigmenteringsfejl.
pHformula resurfacing er en avanceret ansigtsbehandling der udjævner små skavanker i huden, når ansigtsbehandlingen udføres regelmæssigt. Behandlingen inkluderer en 15 minutters ansigtsmassage, hvor huden masseres i en unik kombination af aktive, boostende og regenererende cremer. Din hud får fornyet energi, udstråling og fasthed.

Omfatter: Afrens, hudanalyse, M.E.L.A. syre-peeling, intensivt C-vitamin serum, hyaluronsyre og maske. Behandlingen afsluttes med særligt udvalgte produkter, der forsegler og beskytter huden.

Inklusive retning af bryn.

(Gua Sha massage +50,-)

75 min. – 795,-

beauty full solution

(velværebehandling)

Ønsker man en pause fra dagliglivets stressende gøremål, tilbyder
beauty solution en komfortabel, plejende og afstressende ansigtsbehandling.

Behandlingen startes med et aroma fodbad, hvorefter
fødderne masseres med en fugtgivende creme. Dette opfølges umiddelbart af en beauty solution ansigtsbehandling der regenererer din hud og inkluderer peeling, massage, maske, dagcreme og øjencreme.

Mens du ligger med masken i beauty solutions afstressende miljø vil dine
hænder skrubbes, neglene files fint og håndmassage gives. Behandlingen afsluttes med særligt udvalgte produkter, der forsegler og beskytter huden.

(Speciel maske + 100,-)

(Gua Sha massage +50,-)

Inklusiv retning af bryn

80 min. – 795,-

beauty teenage ansigt

(11-18 år)

beauty solution har sammensat en ansigtsbehandling til teenage hud med
fokus i en grundig dybderens, samt vejledning i korrekt hjemmepleje for den unge hud.

Omfatter: Afrensning, hudanalyse, syre-peeling, dybderens og maske. Behandlingen afsluttes med særligt udvalgte produkter, der forsegler og beskytter huden.

Under hele ansigtsbehandlingen i beauty solution gives der vejledning og råd til pasning af huden i hjemmet, hvilket er altafgørende for at forebygge udbrud, urenheder og plaget hud

50 min. – 495,-

beauty pHformula til den gravide eller ammende

Behandlingen er sammensat af de bedste og mest resultatsskabende ingredienser, beregnet til den gravide eller ammendes hud. Det er en behandling med udgangspunkt i produkter, som er tilladte og sikre at anvende når man er gravid eller ammer. Den inkluderer bl.a. en lækker boostende massage af både ansigt og underben. Massagen foretages med pHformulas regenerende massagecreme, som nærer hudcellerne med vitaminer og antioxidanter, forbedrer elasticiteten og genskaber fugtniveauet.
Mens dine ben forkæles med den afslappende massage, nyder dit ansigt godt af pHformulas HYDRA-maske, der genopretter hudens fugtbalance og efterlader huden glat, frisk og gennemfugtet.

Behandlingen afsluttes med særligt udvalgte produkter, der forsegler og beskytter huden.

(speciel maske + 100,-)

(Gua Sha massage +50,-)

70 min. – 645,-