pHformula til akne – uren hud

beauty pHformula dybderensing

De unikke ingredienser i pHformulas akne syrer peelinger, som er specielt sammensat for at reducere/fjerne akne, gør denne behandling enestående.

Afrensning, hudanalyse, akne syrer peeling , dybderens, energivende massage og maske. Behandlingen afsluttes en beroligende creme.

(speciel maske + 100,-)

(Gua Sha massage +50,-)

Inklusiv retning af bryn.

50 min. – 595,-

beauty pHformula akne solution

De unikke ingredienser i pHformulas syrepeeling, der er specielt sammensat for at reducere/fjerne akne, gør denne behandling enestående.

beauty solution anbefaler et kurforløb, der består af 6 behandlinger
til 2850,-. inklusive et hjemmeprodukt.

Afrensing, akne- syrepeeling og serum. Behandlingen afsluttes med særligt udvalgte produkter, der forsegler og beskytter huden.

40 min. – 465,-

LED-lysterapi (blåt lys)

– velegnet til hud med akne

Behandlingen med blåt LED-lys foregår ved en bølgelængde på 423 nanometer. Lyset ved denne bølgelængde dræber bakterier (især aknebakterien Propionibacterium acnes) og forbedrer følsom hud.

Lysterapien kombineres med en ansigtsmaske baseret på aloevera som virker helende, reparerende og antistressende til den belastede hud.

Først renses huden, dernæst påføres masken og efterfølgende bruges det blå LED-lys fra lysbroen.

Kurforløb med 6 gange 30 min. fordelt over to uger

6 gange 30 min. – 2100,-

(Prøvebehandling 395,-)

Rygbehandling  med afsluttende hotstone eller Gua Sha massage

Under denne behandling afrenses og eksfolieres huden, efterfulgt af en dybderensing. Der vælges massage med hot stones eller Gua Sha (kinessisk skrabe massage). Behandlingen afsluttes med AHA body lotion.

55 min. – 595,-