Behandlinger

Alle behandlinger er skræddersyet efter hudens behov og dens tilstand
det vil sige at aldrig er to behandlinger som er ens.

Micro Dermabrasio / Diamant hudslibning

Ved brug af de sterile diamant slibehoveder slibes de øverste døde hudceller væk, for der kan dannes nye celler hurtigere, samtidig sørger vacuumet for at døde hudceller, skidt osv. fjernes. Metoden reducerer endvidere pigmentforandringer, solskader, hudorme, fine linjer og rynker, og giver en mere ensartet overflade. Resultatet er et sundere og friskere look. Diamant hudslibning er også en god forbehandling før man tilfører huden andre ingredienser, cremer, maske, serum der kan gennemtrænge de øverste hudlag og dermis og resulterer i øget celleactivitet.

Varm / kold hammer

Kold funktion får huden til at falde til ro efter peeling / diamant hudslibning og dybderensing. Den varme funktionen er med til at åbne porer og giver en hurtigere indtræning af cremer og næring.

Ultralyd

Lydbølger med 1 million svingninger per secund renser huden for død hudceller, varmer huden op, accellerer blodcirkulationen, afslapper musklerne og gør huden mere modtagelig for yderligere behandling samt giver yngre og frisk udseende.

Ved hver ansigtsbehandling hos Beauty Solution i Bredgade får kunden altid en grundig hudanalyse / face mapping. Huden peeles skønsom men effektiv og hudens cellefornyelse stimuleres på højt niveau.

Alle ansigts behandlinger skrædersyes efter hudens behøv, og det er aldrig to behandlinger som er ens.
Som ekstra forkælelse for krop og sjæl har Beauty Solution valgt at bruge Hot Stone til decolte` massage ved hver ansigtsbehandling.
For yderlige informationer kontakt venligst skønhedsklinik  Beauty Solution..

Klik på nedenstående links for at læse mere om vores mange behandlinger: